У Сумській обласній дитячій клінічній лікарні оновили хірургічне відділення

10.07.2018

У Сумській обласній дитячій клінічній лікарні відремонтували хірургічне відділення. Ремонтні роботи на об’єкті розпочалися з цілісного комплексного проекту. За кошти обласного бюджету та частково держбюджету – загалом 2,3 мільйона гривень – було улаштовано підлогу керамічною плиткою, лінолеумом та ковроліном, віконні блоки замінено на металопластикові, а також виконано опоряджувальні роботи.

Окрім того, будівельники замінили інженерні мережі та санітарно-технічне обладнання, встановили кондиціонери, провели електромонтажні роботи тощо.

Залишок коштів – майже 200 тисяч гривень – спрямовано на закупівлю меблів для відділення, що додасть приміщенню більшого комфорту та зручності. Тож з наступного тижня відділення працюватиме на повну потужність.

Як зазначив головний лікар закладу Ігор Змисля, це відділення може прийняти 30 дітей для лікування та обстеження одночасно. На базі лікарні є всі спеціалісти хірургічного профілю, які потрібні для надання допомоги дітям. Разом з тим, поверхом нижче є так зване відділення гнійної хірургії, яке потребує аналогічного ремонту.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: