В одній квартирі з трупом: роменець три дні приховував убивство?

10.07.2018

Нещодавно в одній із квартир дев’ятиповерхівки на Горького у Ромнах знайшли бездиханне тіло 53-річної роменки. Зовсім неочікувано на страшну знахідку натрапив племінник господаря помешкання. Хлопець одразу повідомив у правоохоронні органи.

У ході проведення перевірки копи з’ясували, що жінка періодично навідувалася в гості до власника квартири, та останнього разу між ними сталася сварка, розповіла заступник начальника слідчого відділу Роменського відділу поліції Оксана Рябенька. Під час «гарячих» розбірок 62-річний роменець добряче штовхнув гостю, але, як розповів у поліції, не вбивав.

Цілих три дні тіло жінки пролежало у квартирі. На четвертий господар вирішив його позбутися, підключивши до «кривавої справи» одного зі своїх родичів. Та саме того дня до роменця навідався племінник. Двері квартири були відчиненими, тож хлопець зайшов усередину й наткнувся на страшну знахідку.

За словами Оксани Рябенької, у померлої були зламані три ребра, ушкоджень, що могли стати причиною смерті, виявлено не було.

За всі три дні, говорить правоохорониця, ніхто з приводу зникнення жінки не звертався. Чоловік давно помер, а діти проживають окремо, розповіла слідча.

За фактом злочину попередньо було відкрито провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження). Наразі відкрито ще одне провадження за фактом спричинення тілесних ушкоджень у вигляді перелому трьох ребер за ст. 115 (умисне вбивство).

Джерело: Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: