Чоловік врятував автівку сусіда від грабіжника

10.07.2018

У Шостці небайдужий громадянин попередив крадіжку автомагнітоли. Чоловік помітив, як невідомий намагається викрасти з залишеного у дворі багатоповерхівки автомобіля автомагнітолу і викликав поліцію.

Поліцейські, які негайно прибули за викликом, затримали підозрюваного. Ним виявися раніше судимий за майнові злочини 31-річний місцевий житель. Чоловік розповів правоохоронцям, що думка обікрасти автомобіль прийшла йому в той момент, коли побачив, що двері транспортного засобу відчинені. Тож вирішив скористатися ситуацією. Зі слів заявника, а він є сусідом власника авто, він побачив, як незнайомець копирсається в салоні ВАЗу, і вирішив за ним прослідкувати. Коли ж зловмисник його помітив, то вийшов з машини і попрямував у під’їзд, так і не довівши задумане до завершення.

Проте сусід виявився наполегливим. Аби з’ясувати все і одразу, він зателефонував на лінію «102». Щодо затриманого, то відносно нього відкрите чергове кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: