У Сумах “заробітчанин” пограбував жінку

10.07.2018

За минулу добу правоохоронці викрили у вчиненні крадіжок чотирьох жителів з Кролевецького, Лебединського, Середино-Будського районів та Сум.

Так, у Сумах, підробляючи у місцевої жінки, 56-річний чоловік «потягнув» з її будинку не тільки фотоапарат, мобільний телефон та 1200 гривень, а й навіть її взуття.  У Середина-Буді місцевий поцупив з подвір’я знайомого алюмінієвий візок та п’ятнадцять кілограмів металобрухту. Та до приймального пункту викрадене не доніс – був затриманий дільничним інспектором. А ось у Кролевці та Лебедині крадійками виявились жінки. У першому випадку – 27-річна жінка. Вона після розпиття спиртних напоїв, разом із 66-річною приятелькою, вирішила обібрати останню: поцупила з сумочки парфуми та 100 гривень, які в подальшому витратила на спиртне. А ось її «колега» з Лебедина, 25-річна жінка, викрала у свого 67-річного приятеля… перукарську машинку.

Наразі все викрадене правоохоронці вилучили та повернули власникам. А у відношенні зловмисників відкрили кримінальні провадження за ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За скоєне їм загрожує покарання у вигляді сплати чималого штрафу чи навіть ув’язнення строком від трьох до шести років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: