Сумчани почали розбирати один із головних мостів через Псел

11.07.2018

На що тільки не зважуються “металісти” у пошуках здобичі для швидкого заробітку – обкрадають покинуті будинки, дачі, розкурочують залізничні колії, пошкоджують дорожні знаки. А тепер от дійшла черга і до чугунних перил одного із головних мостів через річку Псел. До того ж, крадії вирішили собі ні вчому не відмовляти і зняли на металобрухт цілі секції. На результати витівок злочинців звертає увагу у Фейсбуці Олександр Ліщинський:

“Чугун, безусловно, продолжает оставаться в цене. Но снимать сумчанам чугунные секции мостов, чтобы немного поправить своё материальное положение, конечно, неправильно.

С другой стороны, рискнул бы и похвалить авторов этой конкретной пустоты. Они ведь сняли не среднюю, а самую крайнюю секцию, чтобы нестойкий на ногах прохожий даже при большом желании не свалился ночью в речку Псёл, левый приток Днепра, берущий начало на границе Курской и Белгородской областей и впадающий в седовласый Днепр в районе Кременчуга Полтавской области.

Зашёл вечером на кладбище неподалёку… И там чугунную оградку унесли! Конечно, обидно. Но и урок всем: надо впредь ставить стальные, за которые в пунктах приёма металлолома много не дают”.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: