У Сумах хочуть провести секс-вечірку для іноземців

12.07.2018

З телеекранів почали відкрито говорити про те, що Україна поступово перетворюється на центр світового секс-туризму. Поки наші співвітчизники їдуть відпочивати за кордон, іноземці навпаки прямують до нас. І не для того, щоб подивитися міста, а заради розваги з жінками.

Їх ваблять Київ, Харків, Львів, Дніпро Одеса, а тепер до цього переліку додалися і Суми. Як стало відомо, подібні тури коштують близько 400 доларів, і за ці гроші закордонні гості отримують усе… У пакет, який презентують іноземцям, входить переліт, мешкання, екскурсія містом і відвідання тематичного вечору, такого собі балу наречених.

У Фейсбуці активно поширюється реклами вечірки в одному з сумських нічних клубів під назвою «Social», яку організовує одеське агентство знайомств. Незаміжнім сумчанкам обіцяють зустрічі із чоловіками-іноземцями під фуршет та напої, сюрпризи та подарунки, і наголошують, що участь у вечірці для дівчат та жінок безкоштовна. Однак вимагають попередню реєстрацію та аби учасниці були повнолітні і мали при собі паспорт або документ, що підтверджує особу.

Судячи з усього, цей захід у Сумах подібний до тих, про які розповіла під час прес-конференції голова Ліги захисту прав жінок Олександра Голуб:

«Іноземцю за умовні 400 доларів пропонують приїхати в місто і у форматі олінклюзив обрати собі або дружину, як це позиціонується, або пригоду на вечір. Іноземці приїжджають, обирають, діляться відгуками».

Тож звертаємо увагу сумчанок, що насправді криється за такими розрекламованими вечірками, які можуть закінчитися не так романтично, як обіцяють організатори.

Тим часом, щоб зменшити масовий і безконтрольний секс-туризм в Україні, планують запровадити відповідальність не тільки для працівниць інтимної індустрії, а і для їхніх клієнтів.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: