Голова Сумської облради подякував депутатам

13.07.2018

Голова Сумської обласної ради Володимир Токар подякував депутатам, які переймаються питаннями розвитку дзюдо на Сумщині. Серед них — представники фракції «Відродження»: Заслужений працівник фізкультури і спорту України, майстер спорту Юрій Меєрович та віце-президент обласної федерації дзюдо, майстер спорту Олександр Будник.

«Ці депутати завжди лобіюють усі питання, пов’язані з дзюдо, і всіляко допомагають спортсменам», — відзначив Володимир Токар, вітаючи учасників Відкритого кубку України, Командного чемпіонату України з дзюдо.

Змагання проходили 11-12 липня у легкоатлетичному манежі СумДУ. Участь у них взяли близько 300 спортсменів майже з усіх регіонів країни і всіх вагових категорій. Приїхали і дзюдоїсти з Ізраїлю, Грузії та Азербайджану.

«Дуже приємно, що саме на Сумщині проводиться Чемпіонат України з дзюдо. Це свідчить про те, що наші спортсмени мають серйозні здобутки – адже однією з умов для проведення змагань такого рівня є гарна спортивна школа регіону. Обіцяю, що ми й надалі будемо створювати всі умови для розвитку дзюдо на Сумщині», — наголосив голова фракції «Відродження» у Сумській облраді Олександр Будник.

Під час урочистостей цінний подарунок від обласної федерації дзюдо вручили Юрію Меєровичу.

Переможці у 14 вагових категоріях серед жінок і чоловіків представлятимуть збірну національну команду на чемпіонаті світу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: