У Шостці встановили 300-кілограмові герби з нержавіючої сталі

13.07.2018

У Шостці тривають приготування до святкування 170-річного ювілею КЗ «Імпульс». На в’їзді в мікрорайон на стелі біля зупинки ВПК встановили два герба з нержавіючої сталі, вагою по 300 кг кожен.

Як підкреслив заступник директора КЗ «Імпульс» Микола Цьомка, розробили їх макет і виконали установку працівники підприємства: «Мікрорайон Капсуль – це мікрорайон заводотворчий, тому всі роботи і соціальна сфера тримається за рахунок підприємства. Керівництвом  було прийнято рішення виконати і встановити герб країни з нержавіючої сталі. Роботи виконані силами ремонтно-механічного цеху нашого заводу».

Примітно, що старі тризуби на дерев’яній основі, які зустрічали шосткинців на в’їзді в мікрорайон, прослужили кілька десятиліть. Їм на зміну прийшли більш сучасні і довговічні. Як повідомив Олександр Піхенько, в.о. начальника цеху №10 КП ШКЗ «Імпульс», у їх установлененні було задіяно 4 одиниці техніки.

Займався проектом герба Віктор Оснач, начальник бюро художніх робіт оборонного підприємства. Він підкреслює, що нова конструкція порадує капульчан своїми масштабами та зовнішнім виглядом, а гостям мікрорайону ще раз нагадає про українську єдність. За словами розробників, трохи пізніше на стелі з’явитися ще й напис.

Джерело: http://www.shostka-news.com/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: