За підтримки Володимира Пилипейка у Шостці пройшли змагання з риболовлі серед інвалідів

14.07.2018

У Шостці третій рік поспіль проходять змагання зі спортивної риболовлі серед людей з обмеженими фізичними можливостями «Рибачок», які організовує депутат Сумської обласної ради від ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ Володимир Пилипейко.

Цьогоріч турнір відбувся на річці Бичиха у с.Дібрівка. Представники організації інвалідів «Паритет-Шостка» ловили рибу з берега поплавочною вудкою. Загалом на захід визвалися приїхати біля 20 любителів рибалки, при чому, як чоловіки, так і жінки.

Володимир Пилипейко зазначає, що, таким чином, він хоче, аби інваліди не замикалися наодинці, а розвивалися, спілкувалися і не відчували себе обмеженими. «Наш обов’язок – зробити все можливе, аби підняти вам настрій, допомогти вам жити повноцінним життям. Тож і надалі ми докладатимемо максимум зусиль, аби забезпечити вам доступ до занять спортом та відпочинку», – звернувся до учасників рибалки опозиціонер.

Найбільша риба, яку спіймали цього дня, важила біля 3 кг. Втім, вважають інваліди, не це головне. Вони дякували депутату за організацію рибалки, за можливість прекрасно відпочити та разом зустрітися.

Але на те вони й змагання, аби визначити і нагородити кращих. Тому і визначені були переможці. Серед жінок перше місце зайняла Ірина Пустовойтова, друге – Світлана Самойленко, третє – Любов Термоса. Серед чоловіків найкращим був Олександр Ковалєв, на другому місці – Леонід Іваненко, на третьому – Анатолій Хондожко. Вони отримали грамоти та медалі.

По закінчені заходу всі учасники і гості були запрошені до святкового столу, де й поділилися своїми враженнями від риболовлі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: