У Шостці чоловік “подарував” шахраю майже 4 тисячі

14.07.2018

Намагаючись заощадити на придбанні відео карти для комп’ютера, чоловік заказав її на інтернет-сайті майже за 4000 гривень. Товар він отримав. Але, як з’ясувалось потім, він був несправний.

У поліцію з заявою про шахрайство звернувся 48-річний мешканець Шостки. Чоловік розповів, що знайшов на відомому сайті оголошення про продаж відео-карти для комп’ютера за дуже привабливою ціною. Він зв’язався з продавцем телефоном та домовився з ним про покупку, скориставшись послугою сайту для убезпечення від аферистів.

За вимогою послуги він перерахував 3 950 гривень передоплати на рахунок сайту, які, при вдалій угоді, перераховуються продавцю. В обумовлений день покупець отримав товар у перевізника без перевірки і автоматично гроші перерахувались на рахунок продавцю.

Вже вдома чоловік з’ясував, що надісланий товар неробочий і нічого не вартує. Він намагався зв’язати з продавцем, але той «класично» обірвав зв’язок.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України, в рамках якого ведуть пошуки зловмисника. В поліції вже встановили власника рахунку, кули були надіслані гроші. Слідчі дії тривають

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: