Депутати «Відродження» ініціювали виділення коштів на лікування охтирчан

16.07.2018

До депутатів фракції «Відродження» у Сумській обласній раді Юрія Меєровича та Анатолія Троня звернулися відразу кілька громадян з проханням надати фінансову допомогу на лікування.

Так, жителька міста Охтирки потребує коштів для проведення повторного оперативного втручання її 19-річному сину (діагноз — хондросаркома лівої сідничної кістки). Операція коштує більше 100 тисяч гривень, що є непосильною сумою для родини.

За допомогою звернулася і охтирчанка, яка все життя віддала вихованню дітей, працюючи вчителем музики в Охтирській ЗОШ I-III ступенів №3. Вона перенесла травму (розрив ротаційної манжети лівого плеча), операцію і тепер має пройти післяопераційну реабілітацію, на яку потрібно 3 тисячі гривень.

Близько 5 тисяч гривень просить дирекція і трудовий колектив Охтирської дитячої музичної школи. Кошти необхідні жінці-викладачу з хорового співу і фортепіано на післяопераційну реабілітацію (онкологія). Протягом року колектив надавав посильну допомогу, але лікування дороговартісне і грошей не вистачає.

Зважаючи на важливість звернень, депутати облради підтримали відповідні запити представників «Відродження» щодо виділення з обласного бюджету фінансової допомоги на лікування громадян. На останні два звернення будуть спрямовані кошти, передбачені на виконання депутатських повноважень Анатолія Троня.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: