У таборі в 7-річної дитини вкрали телефон

16.07.2018

До Лебединського відділу поліції, надійшло повідомлення про крадіжку мобільного телефону, яку вчинила невідома особа у 7-річної дитини, що відпочивала в дитячому оздоровчому центрі. В ході проведення розшукових заходів, працівники поліції встановили, що крадіжку апарату сотового зв’язку скоїв 23-річний чоловік, який перебуваючи на території центру, помітив на столі залишений без нагляду телефон та поклав його до своєї кишені.

У Серединобудському районі поліція встановила особу 40-річної жінки, яка тайкома проникла до домоволодіння жительки села Чернацьке та викрала з сараю 40-літровий алюмінієвий бідон і шість кілограмів металобрухту. Викрадене майно у зловмисниці поліція вилучила.

У селі Боромля, Тростянецького району, 25-річний місцевий житель, проникнувши на територію домогосподарства 50-річного чоловіка, таємно викрав вироби з металу, аби здати їх на брухт. А у Ямполі, 38-річний чоловік з літньої кухні господарства власного батька викрав 40-літровий газовий балон.

За фактами крадіжок поліція відкрила кримінальні провадження за ч.1-3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. В залежності від тяжкості скоєного злочину зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді штрафів, обмеження, або навіть позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

З початку нинішнього року на території Сумської області було скоєно 1516 крадіжок чужого майна, з яких 984 вже розкриті поліцією.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: