Мер судитиметься з головою профспілки КТУ за “брехню”

16.07.2018

Під час робочої наради міський голова Конотопа Артем Семеніхін звернув увагу працівників сектору внутрішньої політики на недопрацювання з їхньої сторони.

“Чому ви не моніторите ситуацію в інтернеті? Чому там пишуть, що на сайті немає мого звіту? А ви не реагуєте, а мали б написати, що це – неправда і дати посилання на звіт. Сектор внутрішньої політики знову в лузерах”, – сказав міський голова. Він дав доручення скласти новий графік зустрічі на кварталах, які він планує відновити, починаючи із завтрашнього дня.

Також Артем Семеніхін надав доручення працівникам сектору юридичної роботи детально вивчити відеозапис голови профкому Конотопького трамвайного управління Наталії Кузько та направити позов до суду. “У тому спічі  зачіпається не тільки моє ім’я, а й честь всіх членів виконкому. Тому позов має бути поданий сьогодні. Від себе особисто я ще подам позов на відшкодування 100 тис. гривень. Побачимо, чи дасть Кирій Кузько ті гроші, щоб вона їх заплатила. Всі гроші, які я відсуджу у неї, я віддам КТУ. А Кузько бігає і бреше. Якщо там треба долучити приватного юриста, скажіть. Будуть знати, як бігати і язиками “тріпатись”” , – сказав мер.

Нагадаємо, керівник профспілки Конотопського трамвайного управління Наталя Кузько записала відеозвернення до жителів міста. У ньому вона заявила, що нинішній в. о. директора підприємства Григорій Коновал на чолі з міським головою Артемом Семеніхіним умисно знищують міський електротранспорт.

Джерело: konotop.in.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: