Сумчанин каменем розбив скло поліцейської автівки

16.07.2018

У соцмережі потрапив відеозапис, на якому невідомий біля АЗС підійшов до поліцейського автомобіля і розбив йому переднє скло піднятим із землі каменем. Що стало причиною інциденту – коментує прес-офіцер Управління патрульної поліції в Сумській області Олег Сологуб:

– Близько 3 години ночі екіпаж патрульної поліції отримав повідомлення про ймовірно нетверезого чоловікові, який разом із собакою бійцівської породи намагається зайти в приміщення АЗС на вулиці Героїв Крут. За словами заявника, громадянин висловлювався нецензурною лексикою, а його собака була без намордника і повідка.

Патрульні оперативно прибули на місце події, роз’яснили чоловікові, що він не може зайти на станцію разом із собакою, а також попросили надіти тварині намордник. 26-річний сумчанин почав погрожувати патрульним і вести себе агресивно. Після цього він ногою пошкодив припаркований на заправці автомобіль Volkswagen, а потім взяв камінь і кинув його в лобове скло службового авто.

Поліцейські попередили чоловіка про застосування спецзасобів і зброї, адже в ситуації, що склалася, могли виникнути реальні підстави для їх застосування. Надалі, після тривалих переговорів, громадянин усе ж надів на собаку намордник. Патрульні затримали його і доставили в Сумське відділення поліції. Від проходження огляду на стан сп’яніння чоловік відмовився в медичному закладі. За даними фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (хуліганство) КК.

Джерело: shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: