Сумщина отримала чотири потужні пожежно-рятувальні автомобілі

16.07.2018

 У цьому році вогнебогці області одержали придбані за державний кошт 4 пожежні автомобілі.  Один із автомобілів вручив на Глухівщині голова облдержадміністрації Микола КЛОЧКО

Очільник Сумщини разом із начальником Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області Геннадієм ВОЛИКОМ та головою райдержадміністрації Вікторією СОКОЛ вручили ключі від транспортного засобу оперативно-рятувальної служби цивільного захисту особовому складу Глухівського районного сектору Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій в Сумській області.

Микола Клочко зазначив, що техніка, яку сьогодні отримують рятувальники, дуже сучасна, задовольняє потреби  служби цивільного захисту і важливо, що вітчизняного виробництва.

«Я дякую за особисту активну позицію Геннадію Волику в оснащенні рятувальних частин пожежним обладнанням, заміні техніки на сучасну, також дякую керівництву району за підтримку, – підкреслив голова облдержадміністрації. – Особовому складу районного сектору особлива подяка за те, що ви щодня, ризикуючи своїм життям, рятуєте життя людей. Я бажаю вам всього найкращого. І головне – щоб у вас було менше викликів, а більше врятованих життів».

За його словами, особовий склад Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області щодня знаходиться у стані постійної готовності, в цілодобовому режимі оберігаючи жителів області від вогняної стихії та інших надзвичайних подій. Сумські рятувальники готові у будь-який час доби прийти на допомогу всім, хто її потребує. Тому для служби з надзвичайних ситуацій передбачені надзвичайно сучасні автомобілі, надзвичайно комфортні, надзвичайно швидкісні.

Три інші автомобілі передбачені для вогнеборців Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій, які базуються у Сумах, Охтирці і Шостці.

До речі, уже з початку цього року рятувальниками Сумщини здійснено понад 1600 виїздів на надзвичайні ситуації, майже 850 саме на пожежі. 110 врятованих людських життів, серед яких було і 8 дітей, на пожежах є показником ефективності вашої роботи. Цифри переконливо свідчать, що місце подвигу є і в повсякденному житті при виконанні звичної для вас роботи, але такої важливої і необхідної для суспільства.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: