У Сумах затримали “волонтера фронту”, який збагачувався щомісяця до 20 тисяч доларів

16.07.2018

Нещодавно користувачі соцмереж звернули увагу правоохоронних органів на активність псевдоволонтера Олега Котенка, який постійно збирає у Сумах гроші на потреби фронту, але на прохання підтвердити свою благодійницьку діяльність фактами вигадує небилиці про якусь засекречену місію.

І ось 16 липня волонтер Єгор Єременко повідомив у Фейсбуці, що шахрая Котенка затримали під час передачі посилки з Італії:

“ЦЯ КУ…А ЗАРОБЛЯЛА ДО 20 ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ НА МІСЯЦЬ!

Котенко Олег Іванович(((((Хто знає цього” волонтера” з Сум пишіть і кому він реально поміг,якім підрозділам?Є підозра і багато питань до цього покидька,що він збогачувався на війні,брехав людям і є шахраєм! Сьогодні був затриманий при передачі посилки з Італії!Як з’ясувалося раніше відбував покарання за шахрайство стаття 190 частина 4 в особливо великих розмірах у Луганській області!”

Допис про фейкового волонтера викликав пожвавлене обговорення. Коментатори пишуть, що і раніше натрапляли на інформацію про цинічного афериста Олега Котенка. За словами автора посту, затриманий зізнався, що заробляв до 20 тисяч доларів на місяць. Хоча зовнішній вигляд чоловіка (особливо шкарпетки під сланці) викликав певні сумніви щодо його заробітків.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
22.04.2024 Вночі зафіксовано обстріл Середино-Будської громади

Коментарі: