У Конотопі анонсовано чергову спробу провести сесію міськради

17.07.2018

Міський голова Конотопа Артем Семеніхін записав відеозвернення, у якому анонсував проведення продовження 26-ї сесії Конотопської міської ради на 26 липня 10:00.

«У зв’язку зі складною соціально-економічною ситуацією, незабезпеченістю у виплаті заробітної плати працівникам галузей освіти та охорони здоров’я, невиплатою заробітної плати працівникам КП «Конотопське трамвайне управління», відсутністю фінансування закупівлі ліків для хворих на цукровий діабет, відсутністю фінансування потреб в поточних капітальних ремонтах навчальних закладів міста, відсутністю фінансування поточних та капітальних ремонтів доріг, неможливістю прийняття трансфертів з державного та обласного бюджетів на соціально-важливі напрямки роботи відповідно до п.8 ч.4 ст.42, 46 Закону України «Про місцеве самоврядування» продовжити роботу позачергової 26-ї сесії Конотопської міської ради 26 липня о 10:00», — заявив міський голова.

Нагадаємо, що це вже сьома спроба провести 26-ту сесію міськради. Перші дві спроби відбулись ще 6 червня. Тоді жодного питання не розглянули, але, як стало відомо пізніше, частина депутатів провела власну сесію без міського голови та секретаря міськради. Далі спроби відбувались 11 червня, 16 червня, 23 червня та 14 липня, але більшість депутатів не з’явилась.

Джерело: https://topkonotop.com

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: