Прикордонники затримали чоловіка та жінку з повними кишенями наркотиків

17.07.2018

На околиці населеного пункту Садки прикордонний  патруль за допомогою приладу нічного бачення виявив і затримав двох громадян України. Чоловік і жінка, які не мали при собі жодних документів, що засвідчують особу, мали повні кишені речовини рослинного походження зеленого кольору.

Громадяни зізналися охоронцям кордону, що вони незаконно вирощують коноплю для власного споживання. Ретельно оглянувши ділянку місцевості, прикордонники виявили близько 10 кущів конопель.

Зараз особистості громадян встановлені, ними виявилися місцеві жителі одного з прикордонних населених пунктів. За порушення прикордонного режиму на 19-річного чоловіка і 45-річну жінку складено адміністративні матеріали за ст. 202 КУпАП.

Крім цього, працівниками Національної поліції проводяться невідкладні оперативно-слідчі дії з метою встановлення всіх обставин припиненого кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: