Прокурор вдруге не з’явився на розгляд справи екс-начальника пенітенціарної служби

18.07.2018

Через неявку прокурора Прокуратури Київської області Апеляційному суду Сумської області довелося відкласти слухання справи екс-начальника управління Державної пенітенціарної служби України в Сумській області. Про причини неявки прокурора в судове засідання апеляційному суду повідомлення не надходили, а про дату та час розгляду справи сторону обвинувачення було належним чином повідомлено. Більше того, до Прокурора Київської області надсилався лист з проханням забезпечити явку їхнього представника.

Зазначимо, що розгляд справи в суді апеляційної інстанції відбувається за апеляційною скаргою сторони обвинувачення. Прокуратура оскаржує виправдувальний вирок колишньому начальнику пенітенціарної служби в Сумській області, якого було обвинувачено у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.368 ч.3 КК України. Правоохоронні органи інкримінують особі п’ять епізодів одержання неправомірної вигоди з використанням службового становища, поєднаному з вимаганням неправомірної вигоди.

Враховуючи норми Кримінального-процесуального закону, які унеможливлюють розгляд справи без участі сторони обвинувачення, апеляційний суд призначив наступне судове слухання на 25 вересня 2018 року на 14 год. 00 хв.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: