У Сумах дощі поливають квартири в будинку на Соборній

19.07.2018

Мешканці багатоповерхівки на вулиці Соборній, 25 вже четвертий рік ходять у міську раду та житлово-комунальні господарства, як на роботу. А все через те, що місцева влада лише обіцяє відремонтувати покрівлю їхнього будинку.

Будинок, зданий в експлуатацію ще у 1949 році, до цього часу жодного разу не ремонтували. З 2015 року жителі звертаються до владних структур та комунального підприємства «Сумитеплоенергоцентраль», яке обслуговує цей будинок, з проханням негайно зробити капітальний ремонт даху. Місцева влада лише встановлює періоди, коли мають завершити ремонтні роботи, але не виконує обіцянки. Так міський голова Олександр Лисенко обіцяв відремонтувати дах багатоповерхівки в другому півріччі 2017 року та у першому 2018-го, але дощі й досі поливають квартири мешканців.

Раїса Вороненко, голова будинкового комітету говорить, що з покрівлею будинку біда: «Вчора ми збирали відра з усього під’їзду, щоби хоч трохи припинити потік, який ви бачили у цій квартирі. Тут малі діти, тут люди, тут хворі люди є, і вони дихають цією пліснявою».

Євгеній Косяненко, член комісії з питань житлово-комунального господарства, зробивши поверхневий огляд будинку, стверджує, що капітальний ремонт шиферної покрівлі дійсно потрібен, адже ситуація жахлива.

Джерело: http://sts.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: