Сумська комунальна команда збирається в Європу в дірявій формі

19.07.2018

Сумська команда за настільного тенісу «Тенісна академія», яка стала віце-чемпіоном України минулого сезону, збирається грати в єврокубках. Вже навіть дізналися суперників по першому попередньому раунду, який відбудеться наприкінці вересня у Бельгії. А от їхати на Європу команді ні в чому – лише дірява та заштопана форма минулих років. Про це у Фейсбуці головний тренер команди Володимир Хавкін.

«Вчера прошла жеребьевка лиги Европы по настольному теннису наша команда теннисная академия попала в группу с клубами Бельгии Голландии Хорватии и Турции игры пройдут в конце сентября в Бельгии. Сейчас модно ходить в джинсах с дырками. Мы пойдем дальше и будем играть в РВАНОЙ И ШТОПАНОЙ ФОРМЕ ПОКАЖИМ ЕВРОПЕ НОВУЮ МОДУ. На данный момент наша команда является самым титулованным действующим клубом Украины по настольному теннису. Очень обидно за такое отношение к команде. Спасибо всем кто болеет и поддерживает нас», – написав тренер.

Нагадаємо, команда входить у структуру комунального закладу Сумської міської ради «Муніципальний спортивний клуб «Тенісна академія». Схоже, у міської влади одна плитка в голові, на культуру, спорт та освіту зовсім не лишається ні часу, ні грошей.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: