Депутат міськради поскандалила із продавцем через персик

19.07.2018

Сьогодні, 19 липня, у Шостці біля Центру естетичного виховання «Юність» відбулася конфліктна ситуація.

До одного з наметів, де торгують овочами та фруктами, підійшла директор ТРК «Акцент», депутат міської ради Ірина Коваленко.

Як розповіла продавець Світлана Сергієнко, прийшла жінка, взяла персик і сказала, що він гнилий. Продавець звернула увагу на напис біля ящиків: «Персик руками не чіпаємо». Покупець обурилася. Світлана Сергієнко каже: пояснила жінці, що персик зрілий … «Я їй ввічливо пояснила», – стверджує продавець.

За її словами, покупець із незадоволеним виглядом кинула персик у ящик і сказала, що всюди обважують, а тут взагалі несанкціонована торгівля. «Ти не знаєш, хто я така!», – цитує слова покупниці Світлана Сергієнко. Нібито Ірина Коваленко козиряла тим, що вона депутат міськради.

«Я з усіма веду себе адекватно. Я в товар вклала свої гроші і прошу, щоб до мого товару ставилися  нормально», – підкреслила продавець.

Конфлікт розгорався. Ірина Коваленко викликала поліцію.

Депутат міськради розповіла свою версію події. «Я запросила поліцію як депутат Шосткинської міськради з приводу того, що проводиться несанкціонована торгівля навпроти «Оксани» і попросила перевірити документи, що дозволяють торгівлю, документи лабораторної експертизи продукції, що продається – персиків, дині, помідорів, огірків …», – розповіла вона.

За словами Ірини Коваленко, почувши про те, що вона, звернувшись у поліцію, представилася депутатом міськради, продавець стала кричати, що депутат їй загрожує …

На місце події прибула поліція, яка опитала учасників конфлікту.

Джерело: http://shostka.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: