У Сумах затримали 22-річного хлопця із психотропами в кишенях

20.07.2018

У ході проведення спеціальних оперативно-профілактичних заходів, направлених на попередження злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, працівники Управлінь протидії наркозлочинності ГУНП та патрульної поліції в Сумській області затримали 22-річного сумчанина. Під час огляду в молодого чоловіка вилучено два поліетиленових пакети з порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін, вагою близько 0,3г, яку останній зберігав з метою особистого вживання.

Під час огляду квартири, де він проживає, поліцейські виявили ще два поліетиленові пакетики з кристалічною речовиною, зовні схожою на психотропну «PVP», загальною вагою 26 грам, так звану серед споживачів “альфасіль”, 5 грам канабісу. До того ж, вилучили посуд із залишками хімічних речовин, кілька пристроїв для вживання наркотиків.

Сумським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту” Кримінального кодексу України.

На даний час поліцією проводяться слідчі дії, спрямовані на збір доказів, щодо причетності молодого сумчанина до безконтактного збуту психотропних речовин, створення так званих “закладок” для споживачів наркотиків та психотропів. Вилучені речовини направлені на експертизу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: