Конотопські свободівці влаштували гвалт у піщаному кар’єрі

20.07.2018

19 липня радник мера Конотопа Віталій Благодарний на своїй сторніці у мережі Фейсбуці опублікував відео з с. Гути Конотопського району, де двоє чоловіків у кар’єрі лопатами кидали пісок у вантажівку.

На питання Благодарного, яка мета видобутку, хлопці відповіли, що пісок копають для власних потреб і аж ніяк не для продажу, та й багато їм не потрібно. Вони перекинули причіп та висипали пісок. Депутат-свободівець Іван Клименко викликав поліцію, аби зафіксувати факт незаконного видобутку піску.

Слідом за поліцією до кар’єру поспішив і мер Артем Семеніхін. У своєму стрімі він стверджує, що йому точно відомо, хто покриває розкрадання піску на Конотопщині. Міський голова звинуватив депутата облради Сергія Демеху, хоча жодних фактів на підтвердження його вини не надав.

У соціальній мережі більшість коментаторів засуджують вчинок посадовців, аргументуючи і малим об’ємом викопаного піску, і складністю роботи у кар’єрі. Деякі прив’язали до ситуації Закон “про три колоски” ( народна назва репресивного радянського закону часів Голодомору), порівнюючи депутатів із більшовиками.

Джерело: http://konotop.in.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: