Департамент інфраструктури звинуватив постраждалих осіб у руйнуванні мосту

20.07.2018

Сумчани обурилися заявою департамента інфраструктури Сумської міської ради про те, що у руйнуванні перил на Харківському мосту винні “невідомі особи”. Таке повідомлення поширене на Фейсбук-сторінці структурного підрозділу мерії:

“Ввечері, 19.07.2018, невідомими особами було зруйновано два пролети мосту по вул.Харківська, які рухнули прямо у річку Псел. На щастя, ніхто не постраждав. Того ж дня, департаментом інфраструктури міста було організовано огородження небезпечної ділянки та складений план подальших дій. Вже зранку, 20.07.2018, керівництвом департаменту інфраструктури було ініційовано проведення наради з фаховими організаціями на вказаному мосту, після якої – були розпочаті роботи по відновленню аварійної ділянки мосту. На жаль, підняті з води секції не підлягають подальшому встановленню, через руйнування металу, тому було прийняте рішення силами КП “Шляхрембуд” СМР відновити аварійну ділянку.

Наразі роботи тривають.

P.S. На 2018 рік у департаменті інфраструктури міста заплановано провести обстеження мосту по вул.Харківська, за результатом якого буде укладено договір на замовлення проектно-кошторисної документації з подальшим ремонтом мосту”.

Містяни у коментарях наголошують на тому, що вже місяць розповсюджується інформація про те, що огородження на мосту хитається, але вчасно на це застереження чиновники департаменту інфраструктури не відреагували і не провели перевірку аварійно небезпечного об’єкту, а тепер квапляться списати провину на “невідомих” замість того, щоб визнати своє упущення, яке могло призвести до людських жертв.

“Як це “невідомими “???? Вони поліцію викликали !!! І що це за поручні , що їх дитина зруйнувати може ???

Той поручннь має автівку витримати а не те що людину. Чи знов фарбу шукаєте ????”, – не стримує гніву Олег Соколов.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: