Жителі Сумщини виходили хворих лебедів

22.07.2018

Про те, як дбайливо ставляться до живої природи працівники Будинку дітей та юнацтв, що в місті Білопілля, у Фейсбуці написав місцевий житель Богдан Калініченко.

“Сьогодні був у Будинку дітей та юнацтв. Приємно, що є люди, які не просто роблять свою справу, а і намагаються допомогти тваринам. Там мешкає 2 лебеді, одного з них приніс мисливець, травмованого, другий був хворий і замерзав на ставку. Виходили. На жаль, лебеді вже полетіти не зможуть із-за травми одного і хвороби другого. Так їм створюють умови для комфортного проживання. Зробили великий відкритий вольєр і невеличкий, зате красивий басейн. І як видно з фото, годують тільки свіжим. Так що, якщо в кого є бажання подивитись на лебедів і не тільки, то можете сходити в Будинок дітей та юнацтв.

А найбільше мене вразило друге. Чому я це і пишу? Бо мало, що виходили і доглядають. Ви чули, про те, що вони збирають якісь гроші, всим розказують, які вони молодці і як їм тяжко? Я, особисто, ні. Просто тихо роблять свою справу. Без величезної огласки, купи народу, публікацій де тільки можно. Не багато таких залишилось…”, – написав Богдан.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: