На Харківський міст перенесуть перила з інших мостів

23.07.2018

Такий вихід знайшли у зв’язку з руйнуванням перил на Харківському мосту і постійними крадіжками з інших. З цього питання доповідав сьогодні, 23 липня, на апаратній нараді директор департаменту інфраструктури Григорій Яременко.

– На сьогоднішній день у нас обстежені три мости – по вул. Горького, вул. Білопільський шлях і КРЗ, – почав він. – На всі ці мости є проекти, але в рамках фінансування в цьому році роботи будуть проведені тільки по мосту на вул. Горького. Також у цьому році робимо два пішохідні мости поточним ремонтом – по вул. Луговій біля Центрального ринку та на Заливній у районі ресторану «Здибанка». Там буде оновлено і огорожу, і освітлення, і приведениі до ладу доступи до цих мостів. Після того, як у нас впали перила на Харківському мосту, у цьому році ми зробимо обстеження. Залежно від висновків фахівців будемо проводити або капітальний, або поточний ремонт.

– Ви знаєте, де робили ці перила? – поцікавився мер Сум Олександр Лисенко. – На «Центроліті». Зараз літейка на «Центроліт» не працює. На СНВО працює, на насосному, по-моєму, теж. Дізнайтеся, будь ласка. Може, вони зможуть зробити такі ж перила.

– Дозвольте? – піднявся директор КП «Шляхрембуд» Олександр Вегера. – У нас практично на 50% розібраний шляхопровід на вул. Харківській. Це все-таки не центральна частина. Може, звідти перенести на Харківський міст, а там поставити інші. І те ж саме на Білопільському.

– Точно. Пам’ятаю, там уже не перший рік. Їх так знімали, крали. Те, що залишилося, можна взяти, коли будете ремонт робити. Як там роботи на Горького? Коли перекриває рух?

– Зараз там ідуть підготовчі роботи, – відповів Г. Яременко. – Перекриття буде з 1 серпня.

Нагадаємо, 19 липня у Сумах на Харківській обвалилася огорожа Харківського мосту.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: