У супермаркеті заступник керівника влаштував п’яний дебош?

23.07.2018

Працівники «АТБ-Маркету» в Конотопі розповідають, що заступник керуючого магазину влаштував п’яний дебош. Про це пише “Народна правда”, оприлюднивши відгук співробітника магазину в мережі.

«Мережа дійшла до ручки. Працював у нас зам Голінько Олег, дуже проблемна особистість. Ще під час роботи у нас він мав звичку приїхати вночі у магазин у п’яному вигляді і влаштувати дебош і розбірки. Так само по п’яні він влип у кримінальну історію, за що отримав умовний термін. Під час судів по його справі, замість того, щоб звільнити з компанії, роблять керуючим», – пише співробітник магазина.

Зазначається, що через бездарну роботу керівництва багато співробітників магазину звільнилися. При цьому скандального заступника не звільнили:

“До речі, працюючи, Голінько робив спроби крадіжки, і тільки завдяки професіоналізму охорони, ці спроби припинялися і на наступний день він оплачував товар, посилаючись на забудькуватість і поспіх. Я, сподіваюся, що ця інформація буде прочитана і будуть прийняті заходи по усуненню даної людини».

Джерело: https://narodna-pravda.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: