Сумчанин пограбував пенсіонерку

23.07.2018

За минулі вихідні поліція Сумщині розкрила дванадцять крадіжок.

Так, у Сумах, 27-річний чоловік, перебуваючи вдома у 70-річної жінки, таємно виніс її золоті вироби.

У Краснопільському районі працівники поліції встановили особи 56-річного та 41-річного чоловіків, які, змовившись між собою, розібрали дах у чужому дачному будинку, проникли всередину та викрали звідти вироби з металу і бензопилу.

Працівники Серединобудського відділення поліції затримали 41-річну жінку, яка, потрапивши до домоволодіння місцевого жителя, скориставшись відсутністю вдома останнього, викрала його велосипед та 200 гривень. Викрадений двоколісний транспорт поліція повернула власнику. 

Працівники Конотопського відділу поліції затримали 30-річного місцевого жителя, який, потрапивши в будинок мешканця районного центру, вкрав звідти вироби з золота та срібла.

Ще двох жителів Конотопа та одного мешканця Охтирки затримали правоохоронці за крадіжки велосипедів. Викрадені зловмисниками велосипеди вилучені поліцією та повернуті власникам. 

За фактами крадіжок поліція відкрила кримінальні провадження за ч.1-3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. У залежності від тяжкості скоєного злочину зловмисникам може загрожувати покарання у вигляді штрафів, обмеження, або навіть позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: