У Сумах одразу 7 молодиків попалися поліції з наркотиками

23.07.2018

Патрулюючи вулиці міста Суми, у поле зору поліції потрапили одразу семеро місцевих жителів віком від 18 до 39 років. Чоловіки дивно поводились: змінювали напрямок руху та активно починали нишпорити у своїх кишенях. А коли їх зупинили та перевірили, правоохоронці при поверхневому огляді речей виявили та вилучили не тільки згортки з марихуаною, а й психотропні речовини.

Ще трьох 46-річних «поціновувачів» наркотиків виявили у Сумах, в с.Верхня Сироватка та в Лебединському районі. І якщо одного сумчанина розшукали за місцем мешкання і вилучили понад 22 грамів марихуани, іншого – зупинили на автодорозі, в салоні автомобіля якого знайшли порошкоподібну речовину рожевого кольору та пластикову пляшку з нашаруванням речовини бурого кольору, третього жителя Лебедина викрили у зберіганні марихуани під час поверхневого огляду у відділенні поліції, куди той потрапив за порушення публічного спокою.

А от в Охтирському районі працівники поліції розшукали 52-річного наркоаграрія. Чоловік на своїй присадибній ділянці вирощував 24 рослини маку снодійного, які запевняв є самосієм.

Все вилучене працівники поліції направили на експертне дослідження, за результатами чого будуть прийняті відповідні рішення. Зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність за відповідними частинами ст.309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту» та за ст.310 «Посів або вирощування снодійного маку чи конопель» Кримінального кодексу України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: