Мер про жовті лавочки: “Хто це придумав? Це просто “капець”! “

24.07.2018

Під час робочої наради міський голова Конотопа обурився кольором лавок у центральному парку міста.

“У кого у голові зародилася ідея зробити лавки у жовтому кольорі? Хто це придумав? Це просто “капець”! Виберіть у нас ЖЕК-зальотчик, нехай вони розберуть ті лавки, пройдуть фуганком, покриють морилкою та лаком,” – доручив Артем Семеніхін.

Також мер незадоволений роботою комунальників міста, а особливо покосом трави та прибиранням дорожнього змету. Він звернувся до депутатів міської ради, зазначивши, що йому відомі їхні плани щодо зменшення фінансування на благоустрій кладовищ Конотопа.

Начальник управління ЖКХ Конотопської міської ради повідомив, що на третій квартал поточного року оголошували 5 тендерів на поточний ремонт доріг по вул. Генерала Тхора, Вирівська, Свободи, Лазаревського, Клубній. По трьом вулицям ніхто не виявив бажання брати участь у тендері.

Наприкінці засідання було вирішено у зв’язку з анонсованим засіданням сесії міської ради, яке має відбутися у четвер 26 липня, у середу о 8.30 провести позачергове засідання міськвиконкому, під час якого ухвалити проект бюджету, як того вимагає чинне законодавство.

Джерело: http://konotop.in.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: