На інтерактивній карті показали, що у Сумах відкрили за участю президента

24.07.2018

VoxUkraine проаналізував усі публічні заходи Петра Порошенка в Україні та з’ясував, скільки об’єктів було відкрито за участю президента.

За чотири роки президент відвідав понад 700 публічних заходів в Україні за межами Адміністрації Президента. Візити президента в регіони можуть багато чого сказати про ситуацію в країні і пріоритети глави держави. Нагороджувати державними відзнаками та брати участь в офіційних заходах – одні з функцій президента згідно з Конституцією.

У Сумах президент тричі “перерізав червону стрічку”: за його участі відкривали нове підприємство на Сумщині (ред. прим. – мається на увазі підприємство групи компаній GUALAPACK GROUP) та Козацький хрест борцям за волю України. Третьою позначкою на карті Сумщини стало те, що президент “відкрив” у Сумах Центр надання соціальних, медичних та психологічних послуг учасникам АТО.

Найбільше часу президент приділив трьом українським областям – Київській (33 візити), Донецькій (25) та Львівській (21). Поїздки розподілені за часом досить рівно: за чотири роки Київську та Донецьку області Порошенко міг не відвідувати максимум три місяці, а Львівську та Одеську – півроку. Найпопулярніші міста – Львів (14 візитів), Одеса (11) та Харків (10).

За четвертий рік президентства Порошенко встановив власний рекорд перерізаних стрічок: з червня 2017-го він відкрив 35 об’єктів. Показник збільшився на 66% порівняно із третім роком правління (але на другому місці за результативністю був другий рік президентства – тоді Петро Олексійович відкрив 22 об’єкти).

Джерело: https://tribuna.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: