Суми не збираються звільняти від засилля політичної реклами

24.07.2018

Отримала негативну відповідь онлайн-петиція «Заборонити політичну рекламу на білбордах і лайтбоксах».

«По всьому місту Суми постійно висять білборди і лайтбокси з політичною рекламою. Постійні гасла до поліпшення життя, якого не відбувається. Політики, які своїми особами на білбордах мерехтять по всьому місту. Фальшиві поздоровлення зі святами від політиків і політичних партій.

Вимагаємо стати одним з перших міст України, в якому провести заборону політичної реклами на великих білбордах, лайтбоксах і великих банерах.

Нехай залишаться тільки передвиборні дебати, листівки та намети. Для політичної реклами є журнали, газети, ТВ і Інтернет, є, перш за все, прямі зустрічі з громадськістю та виборцями. Не потрібно політичними особами і гаслами забруднювати види нашого міста. Вимагаємо обмежити кількість політичної реклами.

Вся ця суцільна політична реклама всім набридла. Вона викликає тільки антиреакцію. Зробимо наше місто красивішим без політичних осіб і символіки на білбордах», – писав автор петиції Шевченко Володимир Володимирович.

У відповіді на електронну петицію, яку підготувало управління архітектури та містобудування Сумської міської ради, перераховано безліч нормативних документів, а в сухому залишку: «З огляду на вищевикладене, повідомляємо про неможливість заборонити або обмежити політичну рекламу на білбордах і сітілайтах».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
22.04.2024 Вночі зафіксовано обстріл Середино-Будської громади

Коментарі: