Сумчанка вибила обіцяний акційний подарунок від “Епіцентру”

24.07.2018

На адресу управління Держпродспоживслужби надійшло звернення споживачки щодо порушення її прав у гіпермаркеті «Епіцентр».

Суть скарги полягала в тому, що вказаним торговельним підприємством було розміщено рекламу проведення акції «Гори подарунків» під гаслом «Прийди в Епіцентр та забери свій гарантований подарунок». Для участі у акції потрібно було виконати наступну умову: з 28 по 30 червня придбати у гіпермаркеті товарів на суму від 1000 грн. одним чеком та отримати акційний подарунок.

Споживачка вирішила скористатись цікавою пропозицією та, завітавши 28 червня до магазину, придбала товарів на вказану суму, але жодного акційного подарунка не отримала. Те саме вона повторила і 29 червня. Після повторного придбання товарів на вказану суму, їй знову відмовили у врученні акційного подарунка, мотивуючи це тим, що кількість подарунків обмежена.

У ході розгляду скарги були з’ясовані всі обставини щодо вказаної скарги та причини відмови споживачці в реалізації її права на одержання подарунків, заявлених у рекламній акції.

Розгляд вказаного звернення був доручений начальнику відділу Степаненко А.О. В ході його проведення, керівнику суб’єкту господарювання та юристам підприємства були роз’яснені їх права та обов’язки передбачені Законом України «Про рекламу», та повідомлено про відповідальність у разі їх порушення.

Керівництвом підприємства були враховані всі обставини та прийняте рішення щодо поновлення прав споживачки. Було задоволено її законні вимоги та вручений приз, яким став холодильник «Zanussi» вартістю 6798,96 грн.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: