Охтирчанин крав навіть у лікарні

25.07.2018

Минулої доби правоохоронці викрили сімох жителів області у крадіжках.

Сумські поліцейські викрили у крадіжках двох місцевих чоловіків 32 та 36 років. Перший, перебуваючи на центральному ринку, вкрав мобільний телефон у 56-річної жінки, а інший – з нежилої квартири виніс телевізор.

Ще двох любителів чужих мобільних викрили і в Охтирському районі. Там дільничні офіцери поліції притягли до відповідальності 42-річного жителя району, який поцупив мобільний та двісті гривень з домоволодіння 52- річного чоловіка. Інший охтирчанин, перебуваючи в лікарні, спокусився на телефон 31-річного чоловіка.

Цього ж дня оперативники виявили і двох «металошукачів». Зловмисниками виявились 19-річний житель Ромен та 57-річний мешканець Ямпільського району, один з яких проник на подвір’я 79-річного пенсіонера, у якого викрав вподобані металеві вироби, а інший обікрав приміщення 58-річної жінки.

До Білопільського відділення поліції звернувся 62-річний житель одного з сіл. Він поскаржився на невідомого, що вкрав його гроші з будинку. Коли ж правоохоронці провели перевірку, вирахували 40-річного односільчанина заявника, який зізнався у скоєному та розповів куди витратив майже 400 гривень заявника.

Усі викрадені речі правоохоронці вилучили та повернули їх власникам, а у відношенні всіх фігурантів відкрили кримінальні провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України. У залежності від тяжкості злочину їм може загрожувати штраф чи навіть позбавлення волі строком до шести років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: