Жінку, яка взяла дитину в заручники, розпочнуть судити з 1 серпня

26.07.2018

Як повідомляє Зарічний райсуд м. Суми, 25 липня  призначено до розгляду кримінальне провадження відносно жінки, яка обвинувачується у захопленні в заручники неповнолітнього хлопчика (ч.2 ст. 147 КК України).

Відкрите судове засідання відбудеться 1 серпня о 10 год. 00 хв.

Відносно обвинуваченої обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою до 23 вересня 2018 року включно. Справа розглядається колегіально: головуючий суддя – Янголь Є.В., судді – Шершак М.І., Капкін О.Б.

Нагадаємо, жінка обвинувачується в тому, що 29 травня 2018 року, перебуваючи у неприязних стосунках із громадянкою Ф., прийшла до неї додому. Користуючись тим, що двері квартири були не замкнені безперешкодно потрапила до кварти та побачила, що вдома знаходиться дитина потерпілої сама, зачинилася із нею в квартирі. Потім посадила малолітнього хлопчика біля відчиненого вікна на стілець, та утримуючи його обома руками, почала вимагати у громадянки Ф. повернути її власну доньку, яку напередодні забрали до дитячого будинку. В ході бесіди обвинувачена тримала в руці ніж та погрожувала нанести дитині тілесні ушкодження.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: