Коли жителі Сумщини нарешті отримають пенсії?

26.07.2018

Жителі Сумщини обурені затримкою пенсії, адже для більшості пенсіонерів — це чи не єдине джерело існування. У другій половині липня жителі Сумщини отримали виплати із затримкою у кілька днів, а деякі чекають пенсію й досі.

На Сумщині та у деяких інших областях України спостерігається затримка виплати пенсій. Сумчани обурюються, адже не вистачає грошей на продукти, та й відстрочки у сплаті комунальних платежів не існує.

Чотири дні чекала на пенсію жителька Сум Галина Жукова, не маючи коштів навіть на хліб.

Із затримкою отримав виплату і пенсіонер Олексій Братушка, який за графіком мав би отримати виплату 18 липня, натомість черга до нього дійшла аж 24-го.

У Пенсійному фонді Сумщини запевняють, що проблеми тимчасові, а виплата пенсій буде забезпечена у повному обсязі до кінця тижня.

«У другій декаді поточного місяця з причин касових розривів у сплаті єдиного внеску виникли тимчасові затримки графіків виплати пенсій. Це стало причиною тих незручностей, які мали, нажаль, наші пенсіонери. Всі пенсійні виплати липня будуть повністю забезпечені фінансами і одержані нашими пенсіонерами в поточному місяці до кінця тижня», — говорить начальник Головного управління ПФУ у Сумській області Тетяна Зленко.

Джерело: http://sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: