Суд вдруге поновив на роботі звільнену мером посадовицю

26.07.2018

Суд поновив на роботі начальника управління соцзахисту Глухівської міської ради Ларису Громак, визначивши рішення «негайним до виконання». Засідання Сумського Адміністративного суду відбулось вчора, 25 липня. Також було скасоване розпорядження про результати атестації, за результатами якої її було рекомендовано звільнити. Нагадаємо, місяць тому суд також відмінив догану, яку їй «вліпили» за те, що невстановлені особи весною торгували у коридорі управління насінням.

Це вже друге поновлення на посаді Лариси Громак, вперше її звільнили на підставі анонімки. Півтора року назад на її захист стали масово пенсіонери Глухова, колектив звертався до мера Мішеля Терещенка з вимогою не творити беззаконня. Але вона змогла повернутись на роботу тільки пройшовши багатомісячні судові засідання. Але була звільнена вдруге.

Сама Лариса Громак з першого дня називала справжню причину переслідувань: вона відмовилась входити до промерської коаліції як депутат міської ради. Тоді Мішель Терещенко задіяв проти своєї підлеглої всі методи, аж до незаконного звільнення, не зупинившись навіть після першого рішення суду.

Джерело: https://nedelya.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: