На жителів Сумщини чекають “нескучні” вихідні

27.07.2018

Відразу дві туристично-спортивно-культурні події відбудуться в різних куточках нашої області. Так, мальовнича Тростянеччина усіх бажаючих запрошує на фестиваль «Нескучний ВелоFEST», а в селі Низи Сумського району пройде відкритий фестиваль фідерної ловлі

28-29 липня традиційно в місті Тростянець на території Дендропарку «Нескучне» для прихильників активного відпочинку відбудеться третій фестиваль «Нескучний ВелоFEST».

Захід вкотре дасть можливість пересвідчитись, що велосипед – це не просто засіб пересування, а стиль здорового та успішного життя. Для учасників та гостей фестивалю на березі мальовничих озер в урочищі Нескучне буде функціонувати безкоштовний наметовий табір із найнеобхіднішими зручностями. В програмі фестивалю сімейні та індивідуальні перегони, крос-кантрі, змагання з BMX, велоквест та безліч приємних сюрпризів. Усе це і багато іншого, за словами організаторів, напевно не залишить вас байдужими.

Реєстрація для учасників за посиланням. Для глядачів вхід вільний.

Також до кінця сьогоднішнього дня ви можете зареєструватись для участі у фестивалі фідерної ловлі в Сумській області-2018, який відбудеться 28-29 липня 2018 року (с.Низи, Сумський район)

До участі в змаганнях допускаються спортсмени та рибалки-любителі всіх регіонів України, без вікових обмежень.

Для участі у заході учасник має попередньо зареєструватися та сплатити вступний внесок у розмірі 100 грн. в магазині «Sudakoff» за адресою: м. Суми, вул. Ярослава Мудрого 26. Для учасників, що не проживають в місті Суми попередньо реєструватися можливо зателефонувавши за номером 099 728 02 38.

Заявки приймаються до 27.07.2018.

Фестиваль проводиться з метою:

– розвитку риболовного спорту в Україні;

– визначення кращих спортсменів з риболовного спорту;

– підвищення спортивної майстерності і удосконалення техніки володіння спортивним знаряддям;

– пропаганди здорового способу життя та популяризації риболовного спорту.

Детальніше – за посиланням.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: