Начальник поліції розповів, звідки приїхали затримані під час бійки в Конотопі

27.07.2018

Начальник Конотопського відділу поліції Богдан Войцеховський розповів, звідки приїхали люди, яких затримали під час бійки у сесійній залі 26 липня.

Відео з коментарем начальника поліції оприлюднив журналіст Олег Овдєй.

«Відбулася масова бійка. Гості, які приїхали на сесію, ми зараз з’ясовуємо хто ці люди, вони там з Сум, Шостки, Білопілля — місцеві. Під час масової бійки п’ятеро поліцейських отримали травми різного ступеня важкості. Там і кінцівки і голови розбиті. Всі люди, які приймали участь у бійці були затримані», — заявляє Богдан Войцеховський на 3:30 відеозапису.

За його словами, постраждалих правоохоронців для надання кваліфікованої допомоги направили до Сумської обласної лікарні.

Нагадаємо, 26 липня було заплановано засідання 26-ої і 27-ої сесій міської ради, під час яких мали розглянути ряд питань, серед яких — проект бюджету на 2018 рік. Під час спільного засідання депутатам та міському голові конструктиву знайти не вдалося. Після декількох годин суперечок більшість обранців перемістилася в малий зал, де влаштувала власне засідання. Семеніхін і секретар міськради Багрянцева залишилися в сесійній залі. Депутати голосували за відставку міського голови, але їм не вистачило 1 голосу «за».

Пізніше, під час обговорення депутатами і міським головою питань прийняття бюджету на 2018 рік, яке відбувалося в малому залі засідань, в сесійній залі сталася масова бійка. У поліції повідомили, що під час сутичок на сесії у Конотопі затримали 50 осіб.

Джерело: https://topkonotop.com

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: