Заммера Шостки: «Якщо я образила ваших дітей, я прошу вибачення»

27.07.2018

Сьогодні, 27 липня, батьки юнаків і дівчат, які відпочивали неподалік від Пирогівки і були змушені виїхати після візиту активістів, прийшли в кабінет до заступника міського голови Шостки Ніни Сиваєвої.

Їх обурили її висловлювання, які прозвучали в статті у газеті «Перехрестя». «За особисту думку Ніни Сиваєвої, у конфлікті винні обидві сторони. «Невже не можна мирно домовитися, щоб не допускати до конфлікту … Безвихідних ситуацій не буває», – переконана вона. За її словами, необхідно поважати один одного і відноситися по-людськи », – йшлося в публікації.

Батьки запитали Ніну Сиваєву, на якій підставі вона вважає, що винні обидві сторони. «Я сказала і ще раз підкреслю: конфлікту можна не допустити було. І одній стороні, й інший», – зазначила заступник міського голови. Батьки вважають, що їхні діти не конфліктували. Вони поцікавилися у заступника міського голови, як хлопці могли уникнути конфлікту з активістами.

«Якщо я образила ваших дітей, я прошу вибачення», – сказала Ніна Сиваєва.

За словами батьків, вони залишилися не задоволені відповіддю заступника міського голови. «Ви не мали права призначати наших дітей винними!», – сказав один з учасників зустрічі.

Джерело: http://shostka.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: