У супермаркеті розкрили хитру крадіжку

28.07.2018

Про крадіжку з супермаркету в поліцію Шостки повідомила охорона торгівельної точки. Викликаним правоохоронцям співробітники крамниці пояснили, що затримали 30-річного чоловіка і 22-річну жінку, котрі викрала з їх крамниці товару на суму майже 700 гривень.

Як з’ясували полісмени, перебуваючи в торгівельній залі супермаркету, подружжя ховало поцуплений товар в дитячий візочок, в якому знаходилась їх дитинка. Тож зі «схованки» були вилучені продукти харчування, горілка, кросівки і сумка. З-під одягу самих «турботливих батьків» полісмени вилучили ще кілька найменувань товару, котрий не помістився у візочку.

Молоді люди розплатилися на касі за дешеві продукти та вже збиралися йти додому. Однак не врахували той факт, що торгівельна зала була облаштована камерами відеонагляду, і всі їх дії бачила охорона супермаркету, котра й затримала зловмисників до приїзду правоохоронців.

Наразі у відношенні подружжя слідчі Шосткинського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: