Керівник апарату Сумської ОДА поглузував над європейськими безхатченками

28.07.2018

До редакції “Сумських дебатів” надійшов лист від сумчанина Олександра, який звернув увагу на те, як керівник апарату Сумської ОДА Дмитро Живицький поглузував над європейськими безхатченками.

Деякий час тому посадовець розмістив на своїй сторінці у Фейсбуці знімок фотографа Наталії Каразіної, яка зробила серію фото про сміття в іспанській Барселоні. Його розсмішив чоловік (судячи із зовнішнього вигляду – безпритульний) , що порсається у великому сміттєвому баку.

“Придумай назву для фотографії. Мій варіант: “А ти сортуєш сміття?””, – написав Живицький.

Пан Олександр дивується, чому чиновник такого високого рівня глумиться над безхатченками у Європі, якщо у Сумах ситуація набагато гірша?

“А скільки пенсіонерів можна помітити у нас на сміттєвих майданчиках! Завжди прикро дивитися на цих людей похилого віку, які пропрацювавши все життя, тепер змушені перебирати чужий непотріб, наче жебраки. Шкода, що для посадовців подібні картини – об’єкт для глузування”, – висловлює свою думку сумчанин.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: