Облрада виділила майже мільйон диспансеру для чорнобильців

29.07.2018

Сумська облдержадміністрація переглянула бюджет області на поточний рік і виділила 950 тисяч грн додаткової фінансової допомоги Сумському обласному спеціалізованому диспансеру радіаційного захисту населення. Відповідне рішення було прийняте під час засідання Сумської обласної ради.

Виділені кошти планують спрямувати на заміну вікон, ремонт даху актової зали закладу, на харчування хворих та медикаменти.

Нагадаємо, у травні цього року до місцевої влади звернулися народні депутати групи «Партія «Відродження» Віктор Остапчук та Артем Ільюк з проханням виділити додаткове фінансування з обласного бюджету в розмірі 950 тисяч грн на потреби Сумського обласного диспансеру радіаційного захисту населення.

Як повідомлялося раніше, 21 травня у Сумах відбулася зустріч представників чорнобильських організацій Сумщини з головою Політради Партії «Відродження» Володимиром Пилипенком і депутатами «Відродження» у Сумській облраді на чолі з головою обласного осередку партії Юрієм Чмирем. Під час обговорення піднімалися питання захисту прав чорнобильців в українських судах та ухвалення законопроекту №6292, розробленого депутатською групою «Партія «Відродження».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: