У Конотопі “креативно” боряться зі стихійною торгівлею

29.07.2018

У Конотопі забарикадували вхід до ринку на 4-й платформі зі сторони залізничного вокзалу. Металеві ворота за допомогою спецтехніки підперли двома бетонними блоками.

Користувачка мережі, яка залишила допис про це у фейсбук-спільноті Конотоп: Факты, Слухи, Сплетни, зазначає, що дані роботи виконувалися за вказівкою керівництва залізничного вокзалу.

У коментарях до публікації конотопці розділилися на два табори. На тих, що переймаються, де тепер шукати продукцію торговців з 4-ї платформи, і на тих, хто засуджує таку стихійну реалізацію.

Варто зауважити, що цей крок адміністрації вокзалу виявився не таким уже й ефективним. Адже вхід на перон, де, власне, найчастіше ярмаркують селяни, що привозять сільсько-господарську продукцію власного виробництва, – відкритий. Щоправда частина торговців таки мігрувала з перону на тротуар перед торгівельним центром “Глобус”.

Нагадаємо, у Конотопі торгівля на четвертій платформі набуває форми стихійного лиха. Ця проблема для міста далеко не нова, але багато років поспіль не вирішувалася.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: