Лисенко: КП «Сумижитло» не повернеться на ринок обслуговування житла

30.07.2018

Міський голова Олександр Лисенко спростував інформацію щодо можливого повернення КП «Сумижитло» на ринок обслуговування житла.

«Напевно, ви всі пам’ятаєте, що у нас було таке підприємство, яке юридично існує до нині, з яким пов’язані якісь схеми, якесь недовиконання своїх обов’язків. Останнім часом з’явилась інформація про те, що воно може поновити надання послуг споживачам. Ми не допустимо, щоб КП «Сумижитло», по діяльності якого я особисто тричі направляв документи до прокуратури, по тих збитках, які воно нанесло жителям міста, а це мільйони, десятки мільйонів, повернулось. У нас вистачить для цього юридичних і інших можливостей, аби запобігти подальшій роботі цього підприємства на ринку обслуговування житла», – наголосив очільник міста.

Принагідно мер закликав профільного заступника Олександра Журбу активніше інформувати сумчан про зміни у Законі про ЖКГ з тим, аби вони усвідомили, що є господарями будинків, у яких проживають, а тому брали на себе відповідальність за них. Разом із тим, зауважив міський голова, керівництво міста й надалі допомагатиме у проведенні капітальних ремонтів у будинках на умовах співфінансування (коштом міського бюджету та мешканців), а також виділятиме кошти на об’єкти, по яких ситуація критична.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: