Мешканці Кролевця нажахані місцевими гульвісами

30.07.2018

До редакції місцевого видання звернулися мешканці вулиці Івана Дударя (колишня вул. Петровського), яким уже урвався терпець від витівок місцевої молоді, що взяла за звичку гучно і до ночі відпочивати на зупинці навпроти колишньої ткацької фабрики.

Тієї вулицею вже давно не ходять ні маршрутки, ні рейсові автобуси, проте зупинка, яка знаходиться в аварійному стані, манить до себе юних гульвіс. На молодь не впливають ні прохання, ні погрози викликати поліцію та й звернення до правоохоронців не вирішило проблему.

Як розповіли місцеві мешканці, вони вже неодноразово зверталися в поліцію і до міської влади. Просили демонтувати аварійну зупинку і навіть отримали відповідь від міськради, що найближчим часом болюче питання буде вирішене.

На сьогодні, доки питання “вирішується”, про спокійний відпочинок жителі вулиці Дударя лише мріють. “Останнього разу, на днях, коли вже не сила було терпіти крики молоді, яка дуже вже розгулялась, вийшла зробити зауваження і так моторошно стало, а як що зроблять чи вікна поб’ють? Хто захистить?”, – пожалілася мешканка вулиці Ніна.

Джерело: 05453.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
01.05.2024 Договір оренди комерційної нерухомості: як його правильно оформити
01.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 30 вибухів
01.05.2024 Нардеп Михайло Ананченко розповів деталі про роботу проєкту «Код пам’яті»
01.05.2024 6 місяців вважали зниклим безвісти: у Ромнах попрощаються із полеглим захисником Сергієм Передрієм
01.05.2024 У Сумах до Великодня влаштовують благодійний майстер-клас
01.05.2024 В одному з сумських будинків немає світла через стоки в підвалі

Коментарі: