Житель Шостки обікрав свою куму

30.07.2018

У поліцію із заявою про крадіжку звернулася 34-річна мешканка Шостки. Жінка розповіла правоохоронцям, що невідомий проник до її квартири та викрав звідти ноутбук і жіночі парфуми. Прибулі на місце події полісмени з’ясували, що порядок у помешканні не був порушений, а двері були відкрити оригінальним ключем.

«Провівши ряд першочергових оперативних заходів і детально опитавши заявницю, наші співробітники встановили підозрюваного, – розповідає Валерій Строкач, начальник Шосткинського відділу поліції. – Ним виявився раніше судимий 38-річний кум заявниці. Для з’ясування всіх обставин його доставили до відділу поліції, де він зізнався у скоєному».

За словами чоловіка, коли потерпіла була у них в гостях та спілкувалася з його дружиною, він викрав ключі від квартири жінки. Під вигаданим приводом відлучився з дому та обікрав помешкання. Повернувшись, потайки повернув ключі на місце, а викрадені речі заховав.

Наразі правоохоронці вилучили викрадене та повернули власниці. У відношенні підозрюваного відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка», яке вже спрямоване до суду. За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: