Китайські студенти – про те, як їм живеться у Сумах

30.07.2018

Уже два тижні Сумський національний аграрний університет приймає студентів з КНР.

Цього тижня китайських студентів прийняв факультет агротехнологій та природокористування. Тож упродовж навчальних днів гості вивчали історію садово-паркового мистецтва України та складали власні ескізи проектів територій. Надзвичайно корисним, за словами самих гостей, було заняття, присвячене методам створення штучного рослинного покриву на порушених землях. Отримані знання молоді люди тепер зможуть втілити у життя на полях в рідній країні.

Не лишило байдужими гостей і відвідування природного заповідника «Михайлівська цілина». Китайським гостям ще довго снитимуться незаймані українські степи під безкраїм синім небом.

Не менш насиченою була культурна програма. Тепер на зміну народним танцям прийшла сучасна хореографія, яка теж дуже припала до душі студентам. Також гості довго і схвильовано обговорювали концерт в обласній філармонії та дякували артистам за їхній непересічний талант.

Не оминули увагою організатори і фізичні вправи. Щовечора китайські гості займаються спортом. А цього тижня додалися вправи із м’ячем під час гри в боулінг та жваві ігри на свіжому повітрі.

Як зізнаються самі китайські студенти, вони з нетерпінням чекають кожного нового ранку, адже знають, що попереду найцікавіше.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: