Депутат від “Солідарності” порівняв ініціативи Медуниці із різанням корови, що дає молоко

30.07.2018

Після “голодної ходи”, яку влаштували працівники СНВО, народний депутат Олег Медуниця закликав заводчан судитися, аби отримати заборговану заробітну плату, та створив на базі своєї приймальні так званий центр підтримки фрунзенців із надання допомоги для оформлення позовів.  Тепер, коли підприємство здійснило виплати за грудень 2017 року і  почало розраховуватися перед звільненимим працівниками, політик заявляє, що це сталося саме завдяки організованій ним діяльності.

” 26 липня Сумське НВО виплатило половину заборгованості за грудень 2017 року. 27 липня підприємство почало розраховуватися з боргами перед звільненими працівниками. Це стало нашим першим спільним здобутком! Ми зрушили процес із місця! Позови до суду стали нашим останнім вимушеним кроком. Але, цей крок змусив акціонерів та керівництво підприємства зрозуміти, що працівники згуртувалися і з ними необхідно рахуватися”, – написав сьогодні нардеп на своїй сторінці у Фейсбуці.

Проте депутат Сумської міської ради, колишній замдиректора СНВО Олексій Рябенков не вбачає порятунку в ініціативі Олега Медуниці із судовою тяганиною, а навпаки – вважає, що це призведе до знищення заводу. Про це свідчить образний коментар, який він залишив під постом нардепа:

“Хороший предвыборный ход, абсолютно эффектный. В правовом поле абсолютно. Это как корову зарезать в голод. Накормить мясом, но забрать надежду.”

Олексій Рябенков наголошує на тому, що в даній ситуації для Олега Медуниці головні цілі та завдання – не зберегти робочі місця для заводчан, а завоювати голоси електорату на чергових парламентських виборах.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: